Briose cu spuma de caramel este un desert rapid, o reteta de briose pufoase insotite de o delicioasa spuma de caramel.
intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,adaugam uleiul ca la maioneza,iaurtul,amestecam faina cu praful de copt si cacao,o cernem deasupra oualor,adaugam esenta si omogenizam cu miscari de jos in sus cu o paleta,
Tapetam tava de briose cu hartie sau o ungem cu unt si tapetam cu faina.
Umplem formele cca trei sferturi,dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,
Le lasam sa se raceasca in forme,
Spuma de caramel-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,
Intre timp caramelizam zaharul si adaugam in fir subtire peste albusuri mixand continuu pana se omogenizeaza
Eu le-am decorat cu spuma de caramel dar se pot servi si simple
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii