Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si fain
Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate anterior. Ciocolata se taie bucati si se amesteca in aluat. Formele de briose sunt umplute pe jumatate si se lasa la copt cca. 20 de min. la foc mediu.
Pofta buna!
Alte retete culinare recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Prajitura cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii