Pentru a prepara aceasta reteta de briose de reforma sunt necesare urmatoarele ingrediente: tarate, praf de copt, stafide, nuci, scortisoara, lapte, suc de mere, miere, ulei, ciocolata.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade C, unge cu ulei formele de briose, sau tapeteaza-le cu hartie de copt.
Amesteca ingredientele intr-un vas folosind o furculita, si toarna aluatul in forme.
Lasa aluatul sa se odihneasca in forme 5-10 minute inainte de a le pune la copt, pentru ca taratele sa aiba timp sa se umfle. Lasa la copt 15-20 de minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Pasca cu ciocolata
Tiramisu
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouBucatarasul a lansat o provocare/concurs cum ca sa-i facem lu’domnu’ politist Godina o reteteta cu dedicatie,...
Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L DigitalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii