Briosele cu lamaie se prepara rapid si simplu. Gasiti aceasta reteta de briose pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.
Briosele cu lamaie se prepara rapid si simplu. Pentru a prepara aceste prajituri se prepara aluatul pentru briose. Se bate margarina cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza pe rand ouale, apoi faina, amestecata cu praf de copt, coaja de lamaie si putina sare, Se asaza aluatul in formele de briose, unse in prealabil si se coc in cuptorul incins la 180 grade, cca 25-30 de minute. Se scot apoi si se lasa la racit. Pentru crema, se bate margarina intr-un castron, cu zaharul. Se inglobeaza apoi mierea, branza si se adauga treptat zahar pudra.
Se decoreaza fiecare briosa cu rozete de crema spritata. Se asaza deasupra oua de zahar si se lasa la frigider pana la servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii