Pentru a prepara aceasta reteta de briose in doua culori sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, oua, zahar, faina, vanilie, praf de copt, cacao.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade C. Amesteca faina cu sarea si praful de copt. Separa ouale, bate spuma galbenusurile impreuna cu zaharul, untul si aroma de vanilie.
Bate spuma albusurile. Incorporeaza incet amestecul cu faina in amestecul cu unt, apoi adauga cu atentie albusurile batute spuma. Imparte aluatul in doua parti, adauga intr-o parte praful de cacao si in cealalalta praful de ceai verde.
Toarna aluatul in forme in asa fel incat intr-o parte a formei sa fie aluatul cu cacao, iar in cealalta parte sa fie aluatul verde si amesteca putin cu o scobitoare.
Pune la copt 15-20 de minute.
Briosele in doua culori pot fi servite dupa ce se racesc putin.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAzi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)
SnitelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii