Brownie Cheesecake este o reteta deosebita de cheesecake pe care o puteti face cu orice ocazie.
Brownie Cheesecake este o reteta deosebita de cheesecake pe care o puteti face cu orice ocazie.Asa cum spune si Laura Adamache despre aceasta prajitura ca este absolut divina, asa spun si eu! Mersi Laura pentru reteta!
Prima data vom prepara crema de branza, deoarece merge repede si o putem pune la rece pana facem si blatul.
Amestecam cu mixerul toate ingredientele cateva minute, pana obtinem o pasta cremoasa, apoi punem deoparte la rece.
Topim ciocolata (eu sincer am folosit o ciocolata cu 75% cacao si una cu lapte :)) impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma (5 min aprox). Dupa ce ciocolata si untul s-au topit complet lasam cateva minute sa se raceasca, doar cat sa nu fie fierbinte si adaugam la ouale batute. Incorporam si faina amestecata cu praful de copt si un strop de sare. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra punem cu o lingurita gramajoare din crema de branza. Dupa ce terminam, cu o furculita tragem usor de bulgarasii de branza, sa se amestece putin cu aluatul de ciocolata. Introducem tava in cuptorul preincalzit, circa 30-35 minute, chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Daca lasam prea mult in cuptor se va usca prea tare blatul.
Brownie Cheesecake se serveste dupa ce a stat cateva ore la rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteLa un moment dat, un Bucătăraș, sincer numai știu cine, mi-a spus, ce bine că ne spui și de eșecurile din bucătărie,...
Savarine a la MadiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii