Ananasul se taie la un capat si se curata astfel incat sa ramana o semisfera, caun bol intors cu gura in jos. In el urmeaza sa fie fixate capsunile.
Ananasul se taie la un capat si se curata astfel incat sa ramana o semisfera, caun bol intors cu gura in jos. In el urmeaza sa fie fixate capsunile. Ciocolata si untul se topesc pe o baie de apa, la temperatura mica. In fiecare capsuna se introduce un element de fixare, care poate fi chiar o scobitoare. Se glaseaza fiecare capsuna cu ciocolata topita, in 1-2 straturi. Se fixeaza cu scobitoarea pe bucata de ananas si se da totul la rece. Smantana proaspata se bate la mixer, cu zaharul pudra pana se face frisca. La final se adauga vanilia, care va da aroma. cu o punga fara colt se orneaza platoul cu frisca. Daca aceasta este si ea rece, va ramane in forma care se doreste si nu va curge. Se decoreaza cu ciocolata rasa, pudra de cacao, fulgi de nuca de cocos sau alte decoratiuni.
Se serveste rece, taind felii din baza de ananas.
Alte retete:
Tiramisu Prajitura cu visine Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii