Se freaca, intr-un vas, galbenusurile fierte cu galbenusul crud si zaharul pudra. Se amesteca ouale cu ciocolata rasa, rom, cacao si migdale. Se ia di
Se freaca, intr-un vas, galbenusurile fierte cu galbenusul crud si zaharul pudra. Se amesteca ouale cu ciocolata rasa, rom, cacao si migdale. Se ia din compozitie cu lingura si se fac in palma, cu mainile udate cu apa, bule in forma de cartofi, care se tavalesc prin cacao si se impaneaza cu migdale taiate fin.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii