Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi.
Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi. Se scoate din coaja miezul fierbinte, se sfarama intr-un castron cu o lingura de lemn si se freaca bine adaugand zaharul, pana se face ca o crema. Se mai adauga nuca trecuta prin masina de tocat, vanilie si rom dupa gust. Se fac cu mana mici perisoare de marimea unei castane, se dau prin zahar tos si se asaza fiecare in cosulete mici de hartie.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt Cate perisoare prepari din 300 gr piept de pui ? Pai cam 29 :D Daca le reformatezi ies si 30. Mereu mi-am...
Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei coptGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii