Se pune intr-un vas mai mare uleiul cu zaharul si se mixeaza pina sa dizolvat zaharul, apoi se adauga ouale, se amesteca continuu, apoi se adauga lapt
Se pune intr-un vas mai mare uleiul cu zaharul si se mixeaza pina sa dizolvat zaharul, apoi se adauga ouale, se amesteca continuu, apoi se adauga laptele si treptat faina amestecata cu praful de copt, esenta. Se unge cu putin ulei o forma de chec mai mare, se tapeteaza cu faina si se pune jumatate din compozitie si puneti nuca taiata mai mare, stafidele, iar peste se pune usor restul de compozitie. Se coace la cuptor preincalzit la 200 grade, 1 ora si 15 min, dupa 45 min. se da cuptorul, la 170 grade se face proba cu scobitoarea.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautDescoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii