Se bat albusurile spuma cu un praf de sare dupa care se adauga zaharul treptat si zaharul vanilat,se bat pana se topeste zaharul. Separat se amesteca
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare dupa care se adauga zaharul treptat si zaharul vanilat,se bat pana se topeste zaharul.
Separat se amesteca galbenusurile cu praful de copt, uleiul si apa minerala.
Compozitia obninuta se amesteca cu albusurile, se pune romul si nuca pisata cum va place (eu am pisat-o mai mult) apoi se pune faina in ploaie si se amesteca usor cu lingura de lemn.
Se tapeteaza formele cu hartie pentru copt. Se pune in forme cam 3/4 si din compozitie, ce ramane puneti cacao si se amesteca usor pana se incorporeaza uniform cu restul din tava. Se coace la foc potrivit cam 60 min
Eu am pus colorant gel roz de la WILTON si o tava am facut-o cu roz , am scos cacaoa, tot pe la voi pe culinar am vazut si m-am gandit ca pe fetita mea ar incanta-o.
Pofta buna!
Reteta Chec cu nuca si cacao propusa de marinaemy
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii