Pentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina.
Pentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina, iar la sfarsit nuca si stafidele. Se unge forma cu unt si se presara faina. Se toarna o parte din compozitie, se asaza bucatile de rahat (dupa ce au fost facute mici suluri cu mana), se toarna restul de compozitiie. Checul se coace circa o ora la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii