Cheesecakeul cu glazura de caramel este un tort de branza delicios. Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca de cocos si untul topit pana absoarbe tot untul.
Cheesecakeul cu glazura de caramel este un tort de branza delicios. Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca de cocos si untul topit pana absoarbe tot untul.
O tava cu pereti detasabili o ungem cu ulei si asezam folie alimentara, adaugam biscuitii si cu o lingura presam bine.
CREMA-branza se freaca bine cu zaharul, se adauga esenta si praful de sare. Frisca se bate bine cu cele 3 linguri de zahar, smantana se adauga in frisca si apoi se combina cu branza. Se adauga gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Compozitia se toarna peste blatul de biscuiti si se da la rece 3-4 ore.
Am adaugat in mijloc bucati de rahat topite putin (am pus intr-un ibric 200 ml de apa si bucati de rahat, am lasam sa fiarba putin)
Tortul am ornat cu glazura de caramel (care la mine nu s-a intarit si am intepat-o cu cutitul si a intrat si in crema)
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii