Cheesecake de primavara

Cheesecake-ul de primavara este o delicioasa prajitura cu crema fina de branza si multe multe fructe. Este o prajitura atat de simplu de facut, dar atat de delicioasa!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake de primavara

Ingrediente

  • Ingrediente pt blat:
  • · biscuiti pisati (1 cana si jumatate)
  • · zahar brun (1 treime dintr-o cana)
  • · scortisoara (o jumatate de lingurita)
  • · unt topit pentru blat (1 treime dintr-o cana)
  •  
  • Ingrediente pt crema:
  • · 300g Ceva Fin cremos smantana
  • · suc de lamaie (2 lingurite)
  • · frisca (1 pahar)
  • · zahar (1 treime dintr-o cana)
  • · fructe proaspete (piersici
  • caise
  • mango etc.)

Mod de preparare

Primavara vine cu o reteta de prajitura cheesecake usoara si pufoasa!

Pentru a obtine blatul cheesecake-ului, amesteca bine biscuitii cu untul zaharul si scortisoara, pana obti un aluat umed si sfaramicios.

Aseaza-l intr-o tava, presand bine cu degetele si lasa-l la rece pana se intareste.

Amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pana ce crema se intareste.    Incorporeaza fructele in crema si pastreaza cateva si pentru decorul de deasupra cremei. Tine cheesecake-ul la rece peste noapte pentru ca toate straturile sa se aseze. Stim ca e greu, dar gandeste-te numai ca te vei bucura in curand de un desert usor de primavara!


Cheesecake-ul de primavara se serveste de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori