Astazi iti voi prezenta o reteta mega populara - atat de populara incat am adoptat-o. Este vorbsa de cheescake! Iar astazi iti voi pregati unul care nu necesita coacere. Cam despre asta este vorba cand vorbim despre confortul din bucatarie.
Rupe biscuitii si macina-i intr-un blender; O sa ai nevoie de un blender bun pentru a zdrobi biscuitii. Sau poti pur si simplu sa invelesti biscuitii intr-un prosop si sa-i zdrobesti cu un sucitor.
Tapeteaza cu unt si zahar pudra o forma de tarta cu fund detasabil; Incorporeaza in totalitate biscuitii cu scortisoara si cardamonul, apoi amesteca-i cu untul astfel incat sa obtii un aluat umed si usor de modelat;
Preseaza in toate colturile formei de tarta si intinde stratul de biscuiti egal si niveleaza-l bine;
Umezeste-ti putin mainile cu apa si apasa usor pe biscuiti pentru a crea un strat unificat;
Lasa tava-n frigider pentru cca 15 minute pentru a se intari blatul; Hidrateaza gelatina in 300 ml lapte rece;
Amesteca in blender, pe viteza mica, crema de branza, 150 ml lapte rece, intaritorul de frisca si Creme Patisserie;
Adauga ambele tipuri de zahar si mixeaza pe ultima treapta de viteza; La foc mic, intr-un ibric, fara a ajunge la fierbere, amesteca laptele cu gelatina pana ce devine usor caldut, iar granulele de gelatina sunt complet dizolvate;
Adauga laptele cu gelatina in blender peste cealalta compozitie si amestecati pana se distribuie uniform;
Scoate apoi forma de tarta din frigider si adauga crema in ea; Misca forma de tarta stanga-dreapta pana se niveleaza si las-o la frigider pentru cca 2 ore;
Serveste-o cu ce topping doresti, fie ca vorbim de unul de fructe de padure, unul de ciocolata sau alte minunatii de genul, acest desert este perfect indiferent de anotimp.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii