Cheesecake-ul fin cu capsuni este o reteta delicioasa si usor de preparat cu crema fina de branza si capsuni din abudenta. Este un desert cu textura crocanta de la blatul de biscuiti, cu crema fina si aroma de fructe.
Prima data maruntim biscuitii la robot, topim untul si-l amestecam cu biscuitii. Tapetam o forma de tort cu pereti detasabili cu biscuitii, presam cu mana si dam forma la rece pentru jumatate de ora.
Amestecam crema de branza Delaco cu zaharul si esenta de vanilie, laptele, coaja de lamaie.
Hidratam gelatina in putina apa rece, o lasam sa se umfle si apoi o topim pe foc la flacara mica fara sa o lasam sa fiarba. O incorporam in crema de branza.
Intindem crema peste biscuiti in forma, gemul deasupra iar capsunile taiate in jumatati sau felii, le asezam deasupra dupa imaginatie.
In 200 ml apa dizolvam pliculetul de tort gelee, adaugam si siropul de capsuni, amestecam bine si fierbem un minut pe foc. Turnam jeleul peste capsuni si dam cheesecake-ul la frigider pentru 3-4 ore, cel mai bine peste noapte. Pofta buna!
ai multe retete, pe:http://pasiunilealynei.wordpress.com/
Feliile de cheesecake fin cu capsuni le putem servi alaturi de un glob de inghetata de vanilie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii