retete dietetice
Totul e foarte rapid si simplu. Biscuitii se dau la robot cateva secunde, cat sa facem o faina, apoi se toarna untul topit, se mixeaza o data si se pune totul intr-o tava rotunda. Acum am folosit o tava 18 cm, insa de silicon, o alegere gresita ca m-am chinuit ceva sa scot cheesecake-ul din tava dar...alta tava mica nu aveam cu peretii detasabili:), asa ca voi sa folositi una adecvata, sa nu va chinuiti ca mine:))
Cu ajutotul unei linguri, presam biscuitii si dam la frigider.
Intre timp, se pregateste crema. Intr-un vas, se amesteca branza de vaci, smantana, zaharul si esenta. Se hidrateaza gelatina cu 100 ml suc de ananas din conserva binenteles :) dupa care se topeste pe baie de aburi. Se toarna dupa dizolvare peste crema de branza, se amesteca bine sa se incorporeze si se toarna peste biscuiti. Se dam la frigider pentru 2 ore.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii