Pentru a realiza aceasta reteta de ciupercute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, ulei, lapte, amoniac, faina, esenta de vanilie.
Se freaca ouale cu zahar, ulei, lapte, apa, amoniac stins cu zeama de lamaie si esenta de vanilie. Se pune faina cat sa devina o pasta mai groasa. Se ia forma speciala pentru cupercute si se pune pe aragaz sa se incinga.
Forma se unge cu putin ulei, dupa care se pune compozitia cu ajutorul spritului pentru ornat.
Nu se pune prea multa pasta deoarece aceasta isi mareste volumul si risca sa deverseze.
Dupa ce ciupercile s-au copt, palariutele acestora se dau prin ciocolata si prin miez de nuca macinat sau prin nuca de cocos.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii