Deserturi racoritoare de vara
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar; peste faina se adauga ouale, laptele, untul topit si esenta si se mixeaza la viteza mare pana se obtine un aluat subtire, un pic mai gros ca la clatite.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava, peste compozitie se asaza ciresele fara samburi si se da tava la cuptorul incalzit, pentru circa 40 minute.
Cand prajitura este gata, se scoate si se stropeste cu zahar vanilat, se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Sa aveti pofta, dragilor!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii