Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceste dulciuri avem nevoie de cateva ingrediente simple.
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceste dulciuri avem nevoie de cateva ingrediente simple. Se face un aluat de taitei din 2 oua. Se intinde foaia de aluat si se taie in patrate de 5x5 cm. Se scurge branza de vaci in strecuratoare, se amesteca cu ouale, sarea, vanilia, 1 lingura de zahar si se freaca bine. Se pune pe fiecare patrat de aluat o lingurita de branza, se uda marginile patratului, se pliaza in forma de triunghi si se lipesc marginile presandu-le cu degetele. Se fierb coltunasii intr-o oala cu multa apa si cu 1 praf de sare, la foc potrivit. Cand coltunasii s-au lasat la fund, se scot cu spumiera, se pun la scurs, se stropesc cu unt topit si se presara cu zahar.
Se servesc fierbinti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii