Coltunasii cu brinza se pot servi si cu sirop de fructe. Daca vrei sa prepari dulciuri delicioase, incearca aceasta reteta.
Coltunasii cu brinza se pot servi si cu sirop de fructe. Daca vrei sa prepari dulciuri delicioase, incearca aceasta reteta. In apa rece sau in lapte (1/2 pahar), se bate un ou crud si se adauga o lingurita nu prea plina de sare. Se toarna apoi 2 pahare de faina cernuta si se framanta un aluat tare. Se trece branza de vaci prin masina de tocat carne, se adauga zahar, 1 galbenus, 1 lingura de unt topit, 1/2 lingurita de sare si totul se freaca bine. Aluatul se intinde foarte subtire, se taie cu paharul in forme rotunde, se ung cu albus batut, se pune pe fiecare forma cite o lingurita din compozitia de brinza de vaci, se indoaie unindu-se marginile aluatului si se lipesc bine cu degetul. Cu 10 minute inainte de a se servi la masa, coltunasii se pun in apa clocotita sarata si se fierb pina se ridica la suprafata. Se scot apoi cu lingura de spuma se pun pe un platou sau in salatiera, se toarna deasupra unt topit.
Se servesc cu smintina sau cu sirop de fructe.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii