Coltunasi cu visine

Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea j

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat de coltunasi
  • 1/2 kg de visine
  • 300 g zahar tas
  • 1 cana de smantana

Mod de preparare

Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea jumatate de ora. Siropul obtinut se fierbe pe foc mic un sfert de ora, apoi se amesteca, intr-o farfurie mare, cu o cana de smantana. Se fac coltunasi din aluatul pregatit, apoi se umplu cu visine

scurse si se fierb in apa fierbinte. Se scot si se acopera cu smantana.
Alte retete dulciuri recomandate

Galuste cu prune

Ciocolata de casa

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori