Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea j
Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea jumatate de ora. Siropul obtinut se fierbe pe foc mic un sfert de ora, apoi se amesteca, intr-o farfurie mare, cu o cana de smantana. Se fac coltunasi din aluatul pregatit, apoi se umplu cu visine
scurse si se fierb in apa fierbinte. Se scot si se acopera cu smantana.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii