Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea j
Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe o strecuratoare sa stea jumatate de ora. Siropul obtinut se fierbe pe foc mic un sfert de ora, apoi se amesteca, intr-o farfurie mare, cu o cana de smantana. Se fac coltunasi din aluatul pregatit, apoi se umplu cu visine
scurse si se fierb in apa fierbinte. Se scot si se acopera cu smantana.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii