Corabioarele cu branza sunt, ca orice fel de prajitura cu branza, un deliciu plin de arome de mirodenii. Incercati-le si veti vedea ca vor fi preferatele familiei!
Cernem faina si in mijloc facem o gaura.Adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut si zaharul.Dupa adaugam ouale batute cu sarea,plicurile de zahar vanilat si esenta.Incepem sa framantam adaugand treptat untul topit.Framantam un aluat nelipicios.Dam la dospit pana isi dubleaza volumul
Umplutura-Prima data scoatem visinele din compot si le lasam sa se scurga de sirop.Apoi mixam smantana cu zaharul pana se formeaza o crema.Adaugam branza si esenta si mai mixam putin impreuna.
Luam bucati din aluat si il intindem .Din el taiem cerculete cu ajutorul unui pahar.Punem pe fiecare cerc cate 1 lingurita de branza.Apoi impaturim cercul sub forma unei barcute(unind doar 2 capete).
Asezam intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt incepand din margine.Terminam de asezat barcutele in tava si ungem deasupra cu oul batut dupa punem visinele fara samburi in tava.Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Cand o scoatem de la cuptor o pudram cu zahar pudra.
Un produs Philips ar fi foarte util pentru mine, mi-ar usura munca si as termina mai repede de preparat
Corabioarele cu branza se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar pudra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii