Cornete delicioase

Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca sau crema fiarta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri de zahar pudra
  • 7 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 100 g lapte
  • 2 lingurite de amoniac
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentru cornetele delicioase se face un aluat potrivit de tare, se framanta bine, apoi se intinde o foaie subtire, dupa care se taie fasii de 1 cm latime si se ruleaza pe forma de con.


Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca sau crema fiarta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori