Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de cornulete sunt necesare urmatoarele ingrediente: smantana, faina, zahar, vanilie, untura, marmelada sau rahat.
Se amesteca untura sau untul cu sarea, vanilia si smantana. Se adauga faina cat sa se obtina o coca moale ; se lasa sa se odihneasca 20 min. Apoi se intinde o foaie groasa cat muchia unui cutit si se taie bucati triunghiulare. La capatul lat se pune o boaba de visina din dulceata, marmelada sau un cub mic de rahat, se ruleaza in forma de cornulet si se aseaza in tava de copt, la distanta unele de altele.
Cand se scot din cuptor, se tavalesc cornuletele prin zahar pudra vanilat.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu cocos
Cornulete alpine
Cornulete cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii