Cornulete cu alune

Se freaca bine toate ingredientele de mai sus. Aluatul obtinut se ruleaza pe planseta presarata cu faina, se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. alune macinate
  • 250 gr. zahar pudra
  • 2 lingurite faina
  • 1 ou
  • 50 gr. ciocolata amaruie
  • 25-30 gr. unt
  • glazura

Mod de preparare

Se freaca bine toate ingredientele de mai sus. Aluatul obtinut se ruleaza pe planseta presarata cu faina, se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se taie apoi bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tava presarata cu faina, la foc mic 15-20 minute, pentru a nu-si schimba culoarea. Dupa ce se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura se face din ciocolata rupta bucatele, topita pe aburi, la care se adauga untul. Se lucreaza fara sa se ia de pe aburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori