Batem spuma ouale si zaharul pudra, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam bine. Intindem rulouri de grosimea unui deget si feliem in fasii d
Batem spuma ouale si zaharul pudra, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam bine. Intindem rulouri de grosimea unui deget si feliem in fasii de 6 cm, le rulam in zahar, formam cornulete si le coacem.
Alte retete recomandate:
biscuiti cu mere
Chec cu mere
Mere umplute
Orez cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii