Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie
Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie. Se intinde o foaie de 3-4 cm grosime, se taie in patrate si se ruleaza fiecare, in forma de cornulete. Se pun intr-o tava si se lasa la copt, la foc mediu.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Fursecuri de Craciun

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii