Cornulete cu parizer si telemea

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • drojdie
  • 1 kg de faina
  • 600 gr lapte
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de sare
  • parizer si telemea

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.
Se servesc calde sau reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci