Cornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem. Se pregatesc usor.
Pentru cornuletele cu untura, laptele caldut cu drojdia si o lingura de zahar se freaca cu oul, untura si faina si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se fac cornulete.
Cornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem, apoi se servesc.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcovi
Comentarii