Cornulete cu untura

Cornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem. Se pregatesc usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • sare
  • 100 ml de lapte
  • drojdie cat o nuca
  • 250 g untura
  • 600 g faina

Mod de preparare

Pentru cornuletele cu untura, laptele caldut cu drojdia si o lingura de zahar se freaca cu oul, untura si faina si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se fac cornulete.


Cornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem, apoi se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori