Se topeste untul sau margarina. Cind este caldut, se adauga zaharul si se freaca spuma, se pun pe rind trei galbenusuri, apoi oul intreg, apa, vanilia
Se topeste untul sau margarina. Cind este caldut, se adauga zaharul si se freaca spuma, se pun pe rind trei galbenusuri, apoi oul intreg, apa, vanilia si praful de copt. Se amesteca bine compozitia, apoi se pune faina si se framinta un aluat care sa nu fie prea tare. Se taie cite o bucatica de aluat, careia i se da forma unui cornulet. Se asaza cornuletele pe tava de copt la distanta mai mare (cresc la copt), se unge fiecare cu albus batut si se presara cu nuci pisate. Cind se scot din cuptor, se tavaleste fiecare cornulet prin zahar pudra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii