Cornulete de branza

Cantitati egale de branza, faina si unt, un varf de cutit de sare si putin zahar se framanta si se lasa la dospit o ora. Modelam din acest aluat cornu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza
  • 250 g faina
  • 250 g unt
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Cantitati egale de branza, faina si unt, un varf de cutit de sare si putin zahar se framanta si se lasa la dospit o ora. Modelam din acest aluat cornulete, pe care le lasam la copt pana ce devin aurii. Le tavalim prin zahar vanilat. Din acelasi aluat se pot face si prajituri foarte gustoase folosind diverse umpluturi : dulceata, nuca, mac.
Alte retete prajituri recomadate

Prajitura cu capsuni

Prajitura cu visine

Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc