Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de cornulete de vanilie cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuca, vanilie, faina, unt.
Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si vanilia si se framanta. Se ia cate o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dandu-i forma unui cornulet. Se aseaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu rahat
Cornulete cu branza
Cornulete alpine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii