Cosulete cu branza

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 10 dkg unt
  • 25 dkg faina
  • 1 dl smantana
  • 2 dkg drojdie
  • 5 dkg cascaval Trapist (razuit)
  • 2 oua
  • Sare dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • 30 dkg branza
  • 1 dl smantana
  • 3 oua
  • 10 dkg cascaval afumat (razuit)
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam branza cu smantana, ouale, cascavalul si umplem cosuletele si le coacem la 200 de grade C.
Alte retete recomandate

Pandispan visine

Prajitura de visine

Placinta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci