Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le indoim in patru si le impi
Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le indoim in patru si le impingem in adanciturile tavii astfel incat sa se formeze cosulete. Apoi, pozitionam in fiecare adancitura hartie mignon in care turnam lintea. Acest lucru este necesar pentru prevenirea umflarii aluatului. Coacem in cuptorul pre-incalzit 8 minute. Dupa racire, le punem pe o farfurie, scoatem hartia mignon impreuna cu lintea. Pentru umplutura amestecam praful de budinca cu 1 dl de frisca si zahar. Fierbem laptele cu 1 dl de frisca si adaugam amestecul de budinca si fierbem 2 minute pana se ingroasa. Dupa racire, o turnam in cosulete. Taiem in doua boabele de struguri, scoatem samburii si le apasam in crema de vanilie.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura branza
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii