Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le indoim in patru si le impi
Ungem o tava pentru briose cu 6 locuri de cate 2 dl fiecare. Intindem foile una cate una si le ungem cu putin unt topit, le indoim in patru si le impingem in adanciturile tavii astfel incat sa se formeze cosulete. Apoi, pozitionam in fiecare adancitura hartie mignon in care turnam lintea. Acest lucru este necesar pentru prevenirea umflarii aluatului. Coacem in cuptorul pre-incalzit 8 minute. Dupa racire, le punem pe o farfurie, scoatem hartia mignon impreuna cu lintea. Pentru umplutura amestecam praful de budinca cu 1 dl de frisca si zahar. Fierbem laptele cu 1 dl de frisca si adaugam amestecul de budinca si fierbem 2 minute pana se ingroasa. Dupa racire, o turnam in cosulete. Taiem in doua boabele de struguri, scoatem samburii si le apasam in crema de vanilie.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura branza
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii