O reteta excelenta de toamna ,un desert bun cu mere
Se amesteca ouale cu zaharul si esentele. Se adauga laptele, stafidele si coaja de portocala. Merele se decojesc de coaja si se taie feliute subtiri. Intr-o oala cu pereti dubli punem cele 4 linguri de zahar la foc mic.
Se tapeteaza toata cratita cu zaharul topit. Punem compozitia de oua si lapte,iar deasupra punem merele. Se da la cuptor 40-50 minute la foc potrivit. Se lasa la rece pana a doua zi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii