Cremes cu capsuni

Batem 4 oua cu 150 g zahar pana obtinem o spuma, apoi adaugam 100 g stafide, 100 g bucati de nuci iar la urma 150 g faina, un varf de cutit de bicarb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g stafide
  • 100 g bucati de nuci
  • 150 g faina

Mod de preparare

Batem 4 oua cu 150 g zahar pana obtinem o spuma, apoi adaugam 100 g stafide, 100 g bucati de nuci iar la urma 150 g faina, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, apoi alalbusurile de ou batute spuma. Turnam intr-o tava unsa su untura sau unt, apoi coacem la foc moale.
Alte prajituri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci