Pentru prajitura cremes la cuptor galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Cele 8 albusuri se bat spuma. Se topeste pe foc margarina.
Pentru prajitura cremes la cuptor galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Cele 8 albusuri se bat spuma. Se topeste pe foc margarina si se adauga peste galbenusuri, racita, tot cate un pic. Se adauga concomitent faina si cate un pic de lapte. Se unge tava cu untura si se tapeaza cu faina. Se baga ia cuptor si se tine 1-2 ore la foc foarte mic.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii