Cremes la cuptor

Pentru prajitura cremes la cuptor galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Cele 8 albusuri se bat spuma. Se topeste pe foc margarina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 9 linguri de faina
  • 300 gr zahar tos
  • 1l lapte
  • 1 vanilie
  • 200 gr margarina.

Mod de preparare

Pentru prajitura cremes la cuptor galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Cele 8 albusuri se bat spuma. Se topeste pe foc margarina si se adauga peste galbenusuri, racita, tot cate un pic. Se adauga concomitent faina si cate un pic de lapte. Se unge tava cu untura si se tapeaza cu faina. Se baga ia cuptor si se tine 1-2 ore la foc foarte mic.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc