Pentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.
Pentru Cremschnitt se amesteca toate la un loc, apoi se fac doua foi si se coc la foc iute. Crema - 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, rom si vanilie, iar la urma, se foloseste zahar pudra pentru ornat.
Cremschnitt-ul se serveste pudrat cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt perfecte pentru a satisface pofta de desert la sfârșit de săptămână, aceste brioșe cu vișine și iaurt!
Desert briose cu visine si iaurtDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii