Cremschnitt

Pentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt sau margarina
  • 350 g faina
  • 70 g apa
  • 30 g zeama de lamaie
  • o lingurita de sare
  • Crema:
  • 1 l de lapte
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • rom si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru Cremschnitt se amesteca toate la un loc, apoi se fac doua foi si se coc la foc iute. Crema - 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, rom si vanilie, iar la urma, se foloseste zahar pudra pentru ornat.


Cremschnitt-ul se serveste pudrat cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci