Cremschnitt

Pentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt sau margarina
  • 350 g faina
  • 70 g apa
  • 30 g zeama de lamaie
  • o lingurita de sare
  • Crema:
  • 1 l de lapte
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • rom si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru Cremschnitt se amesteca toate la un loc, apoi se fac doua foi si se coc la foc iute. Crema - 1 l de lapte, 300 g zahar, 200 g faina, rom si vanilie, iar la urma, se foloseste zahar pudra pentru ornat.


Cremschnitt-ul se serveste pudrat cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc