Pentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Pentru cremschnitt-ul nemtesc, compozitia se imparte in doua: 150 gr. de unt si 150 gr. de faina; 150 gr. de unt , 150 gr. de faina, doua galbenusuri, un ou intreg, trei linguri de otet si sare. Se framanta bine pana se fac bule de aer, apoi se intinde si se unge cu crema de unt de trei ori.
Crema - 8 oua (3 intregi si 5 galbenusuri), 1 l de lapte, 300 g zahar, 6 linguri de faina, 2 pachetele de budinca de vanilie, 250 g unt, 5 albusuri batute spuma si vanilie. Se pune laptele la fiert cu zahar, iar atunci cand clocoteste, se adauga budinca, faina, galbenusurile si trei oua intregi amestecate foarte bine, dupa care se lasa la foc mic, pana se leaga bine. Dupa ce am dat deoparte, adaugam untul si cele cinci albusuri batute spuma.
Dupa ce s-a racit, se toarna crema intre cele doua foi, iar la sfarsit, presaram deasupra cu zahar pudra si cremschnitt-ul nemtesc se poate servi.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii