Se curata morcovii de coaja, se rad pe o razatoare fina si se inabusa cu lapte, unt, sare si zahar. Cand morcovii sunt aproape gata, se adauga merele
Se curata morcovii de coaja, se rad pe o razatoare fina si se inabusa cu lapte, unt, sare si zahar. Cand morcovii sunt aproape gata, se adauga merele curatate de coaja si rase. Se lasa sa fiarba impreuna, amestecandu-se mereu. Se adauga grisul si se fierb pana scade zeama. Se pune compozitia la rece. Cand s-a racit bine, se adauga un ou si se framanta compozitia pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se formeaza, cu mana, pe planseta presarata cu faina, crochete care se asaza pe o tava presarata cu faina. Se ung pe deasupra cu cel de-al doilea ou batut si se coc la cuptor aproximativ 20 de minute.
Se servesc calde, presarate cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Biscuiti cu mere
Placinta cu mere
Prajitura cu nuca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii