Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful
Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava de 30x40 cm tapetata cu hartie si se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie rece pe 2 nivele. Se unge la mijloc cu gem apoi se taie patrate potrivite care se dau prin glazura de ciocolata neagra. Se lasa sa se usuce si se stropesc cu glazura alba.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAfla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat trebuie sa...
Bait pentru carne de vanatReteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptor
Comentarii