Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja.
Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja si taiate felii subtiri, sau nuci taiate in lung. Se unge o tava cu unt, se presara faina si se pun mici movilite cu lingurita. Prajiturile se coc o jumatate de ora, la foc mic. Cuiburile de randunele se scot calde, cu un cutit.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCarnea de iepure este una din cele mai sanatoase si curata carne. Are un nivel scazut de colesterol.Se prepara foarte...
Friptura de iepure la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii