Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema consistenta. Se adauga, apoi, treptat, faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute s
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema consistenta. Se adauga, apoi, treptat, faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor in compozitie, la sfirsit. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina, se coace la cuptor, la foc potrivit, cca 35 minute. Se taie patratele sau romburi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii