Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom.
Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom (100 gr). Peste blatul de tort se pune un strat de stafide de seara, iar dimineata se bate 400gr frisca la care se adauga 50gr zahar pudra. Se acopera stafidele cu frisca peste care se rade ciocolata amaruie.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii