Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom.
Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom (100 gr). Peste blatul de tort se pune un strat de stafide de seara, iar dimineata se bate 400gr frisca la care se adauga 50gr zahar pudra. Se acopera stafidele cu frisca peste care se rade ciocolata amaruie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii