Retete de vara. Un desert de vara, usor de preparat si de savurat.
Am pus fructele intr-un vas, am adaugat cele 3-4 linguri de zahar si apoi am pus vasul pe foc pentru cateva minute pana s-a topit zaharul. Am pus totul intr-o strecuratoare. In siropul scurs din fructe, am insiropat piscoturile.
Intr-un vas, am amestecat crema de branza, iaurtul, laptele condensat si frisca batuta. Am pregatit gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi am adaugat-o in compozitia de mai sus.
Am asezat folie alimentara intr-o tava de cozonac, am asezat din loc in loc fructe scurse de sirop, un strat de crema, apoi doua randuri de piscoturi insiropate in siropul scurs de la fructe. Peste piscoturi am pus un nou strat de crema, apoi fructe si din nou un strat de crema. Am incheiat cu un strat de piscoturi insiropate.
Am invelit tava cu folie alimentara si am lasat-o la rece peste noapte. A doua zi am rasturnat tava si am distribuit peste desert fructele si siropul ramase. Se pot folosi orice fructe.
Un deliciu.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii