Retete de vara. Un desert de vara, usor de preparat si de savurat.
mod de preparare
Am pus fructele intr-un vas, am adaugat cele 3-4 linguri de zahar si apoi am pus vasul pe foc pentru cateva minute pana s-a topit zaharul. Am pus totul intr-o strecuratoare. In siropul scurs din fructe, am insiropat piscoturile.
Intr-un vas, am amestecat crema de branza, iaurtul, laptele condensat si frisca batuta. Am pregatit gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi am adaugat-o in compozitia de mai sus.
Am asezat folie alimentara intr-o tava de cozonac, am asezat din loc in loc fructe scurse de sirop, un strat de crema, apoi doua randuri de piscoturi insiropate in siropul scurs de la fructe. Peste piscoturi am pus un nou strat de crema, apoi fructe si din nou un strat de crema. Am incheiat cu un strat de piscoturi insiropate.
Am invelit tava cu folie alimentara si am lasat-o la rece peste noapte. A doua zi am rasturnat tava si am distribuit peste desert fructele si siropul ramase. Se pot folosi orice fructe.
Un deliciu.
Incearca si Citrus tarts
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fructe de padure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe