Desert cu fructe si bezea este simplu si gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi fructe la alegere. Eu am folosit caise si capsune.
Desert cu fructe si bezea este simplu si gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi fructe la alegere. Eu am folosit caise si capsune, dar la fel de bine puteti face aceasta reteta cu prune sau piersici. Untul moale se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, obtinand o crema fina si spumoasa de unt. Se incorporeaza ouale- unul cate unul, iar la sfarsit faina cernuta, coaja de lamaie, zeama de lamaie si migdalele macinate.
Tot acest amestec se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt, iar peste se pun fructele spalatae si eventual taiate.
Se baga tava in cuptorul incins, timp in care se face bezeaua. Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul pana la obtinerea unei bezele consistente!
Cam cu un sfert d eora inainte ca prajitura sa fie gata se toarna bezeaua peste si se lasa pana cand spuma cu zahar devine usor aurie.
Desertul cu fructe si bezea se taie bucatele dupa ce s-a racit.
Pentru a realiza aceasta prajitura mi-ar fi de folos sa am tava in forma de inima - Calve ( de la kitchenshop)!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii