Se amesteca zaharul cu ouale, iar apoi cu ajutorul mixerului se obtine crema (la cel mai inalt nivel). La bain marie se topeste ciocolata, la care apo
Se amesteca zaharul cu ouale, iar apoi cu ajutorul mixerului se obtine crema (la cel mai inalt nivel). La bain marie se topeste ciocolata, la care apoi se adauga untul topit. Cand se raceste un pic se amesteca cu crema de oua. Pasta se imparte in 4 boluri tapetate cu unt. Se pune in cuptorul preincalzit la 170 de grade cca 25-30 de minute.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura branza
Prajitura cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...
Ravioli cu chorizo si mazare verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii