Desertul la pahar cu blat de biscuiti si crema fina de branza si frisca se prepara incredibil de usor, este foarte gustos si aspectuos, perfect pentru petreceri.
Dam biscuiti prin razatoare. Punem margarina la topit si dupa rasturnam peste biscuiti. Amestecam si adaugam esenta si plicul de zahar vanilat.
CREMA 1:
- amestecam crema de branza cu esenta, zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam frisca si dam la frigider 10 minute.
CREMA 2:
-Punem apa cu zaharul la fiert si cand da in clocot adaugam lingurile de cacao. Lasam sa se raceasca.
Incepem sa aranjam cum dorim in pahar in pahar dar mai intai le clatim in apa rece. Eu am pus un rand biscuiti, crema cacao, crema branza si iarasi un rand biscuiti, crema cacao si crema branza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii