se amesteca smantana cu zaharul pudra, zeama si coaja de lamaie, avand grija sa nu faca cocoloase. Se bate frisca, iar apoi se amesteca usor cu smant
se amesteca smantana cu zaharul pudra, zeama si coaja de lamaie, avand grija sa nu faca cocoloase. Se bate frisca, iar apoi se amesteca usor cu smantana aromatizata. Se toarna intr-un vas iena: un strat de crema, un strat de piscoturi, si unul de fructe. Acest ‘procedeu’ se repeta pana cand ni se termina ingredientele. Ultimul strat sa fie crema. Inainte de servire, se decoreaza cu fructe proaspete. Se prepara cu o zi inainte de a fi consumata, pentru ca piscoturile sa se poata inmuia.
Alte dulciuri recomandate
Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiAlaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie
Ciorba de Pui cu Taietei - Reteta videoPentru gulas unguresc carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas ungurescUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseSe maesteca 1/4 kg. faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea...
Saratele cu chimenNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii